Hälsostudion i Båstad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Hälsostudion i Båstad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Hälsostudion i Båstad AB är ett av dem. Statusen för Hälsostudion i Båstad AB är att Bolaget är aktivt.

Hälsostudion i Båstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Hälsostudion i Båstad AB ska trivas.

I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva gym, friskvård, motion, solarium och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsostudion i Båstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Hälsostudion i Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Hälsostudion i Båstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-369801.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hälsostudion i Båstad AB är Henningsson, Bo Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alf Gösta Thomas som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Hälsostudion i Båstad AB har 556615-1436 som sitt organisationsnummer.