Pro-Tec Grossisten Aktiebolag

Skåne län

Information

Pro-Tec Grossisten Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Pro-Tec Grossisten Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pro-Tec Grossisten Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-09-18.

Pro-Tec Grossisten Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-02-27. Men sedan 2003-08-14 så har Pro-Tec Grossisten Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brandsvigsg. 7, 262 73, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pro-Tec Grossisten Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-10176.

Båstad arbetar för att bolag som Pro-Tec Grossisten Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pro-Tec Grossisten Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade biltillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pro-Tec Grossisten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pro-Tec Grossisten Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Iwona som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Armi Maire Anitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pro-Tec Grossisten Aktiebolag är 556622-7145.