Metallfasader i Bjäre AB

Skåne län

Information

Metallfasader i Bjäre AB är en verksamhet som finns i Båstad. I Metallfasader i Bjäre AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Tommy som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Metallfasader i Bjäre AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Metallfasader i Bjäre AB på telefon 0431-451930.

Bolaget skall marknadsföra och sälja fönstersystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Metallfasader i Bjäre AB av bolagstypen Aktiebolag.

Metallfasader i Bjäre AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Metallfasader i Bjäre AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och Metallfasader i Bjäre AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Metallfasader i Bjäre AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Metallfasader i Bjäre AB har 556626-0294 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.