Peab Construction i Göteborg AB

Skåne län

Information

556626-9089 är organisationsnummer för företaget Peab Construction i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peab Construction i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Peab Construction i Göteborg AB finns i.

Peab Construction i Göteborg AB har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peab Construction i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

Peab Construction i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peab Construction i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Göransson, Jesper -Leifland, Mats Olof -Malmgren, Karin Maria eller en av dem i förening med en av -Elfner, Anders Erik -Nilsson, Sven-Johan Nils Evert -Persson, Jan Åke Lennart -Svensson, Per Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Peab Construction i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7008400 eller genom brev på följande adress:
Anders Personsg. 2, 416 64, Göteborg

Bolagets verksamhet är att bedriva entreprenadrörelse inom byggnads- och anläggningsverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt aktier och andelar i andra företag samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peab Construction i Göteborg AB och det är Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Per Anders som är född 1951 och har titeln VD, Svensson, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elfner, Anders Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Sven-Johan Nils Evert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Åke Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor