Äppelgårdens Golf AB

Skåne län

Information

Äppelgårdens Golf AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Äppelgårdens Golf AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Äppelgårdens Golf AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Äppelgårdens Golf AB har haft sedan 2002-10-10. Äppelgårdens Golf AB har funnits sedan och 2002-10-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Äppelgårdens Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hemmeslöv 6608, 269 96, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-75776.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Äppelgårdens Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Äppelgårdens Golf AB har idag 556628-3288 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Äppelgårdens Golf AB

Föremål för bolagets verksamhet är att idka handel med golfartiklar, driva golfbana, arrangemang och catering, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Äppelgårdens Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Sten Rune som är född 1940 och har titeln VD, Mårtensson, Sten Rune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Stefan Conny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Malin Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Stina Anne Lisbeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Staffan Bertil som är född 1948 och har titeln SuppleantMårtensson, Kerstin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.