Fashion Partner Båstad AB

Skåne län

Information

Fashion Partner Båstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Fashion Partner Båstad AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fashion Partner Båstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fashion Partner Båstad AB har haft sedan 2002-11-28. Fashion Partner Båstad AB har funnits sedan och 2002-08-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fashion Partner Båstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängelholmsv. 263, 269 42, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-71630.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fashion Partner Båstad AB Privat, ej börsnoterat.

Fashion Partner Båstad AB har idag 556629-9961 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Jan Mattias är den som för stunden ansvarar för Fashion Partner Båstad AB

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet, tillverkning och partihandel med kläder samt därmed förenlig verksamhet.

I Fashion Partner Båstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Jan Mattias som är född 1973 och har titeln VD, Svensson, Jan Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Margit Ingegärd som är född 1939 och har titeln Suppleant, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .