MoGeMa Klinikerna AB

Skåne län

Information

MoGeMa Klinikerna AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där MoGeMa Klinikerna AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MoGeMa Klinikerna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MoGeMa Klinikerna AB har haft sedan 2002-11-07. MoGeMa Klinikerna AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MoGeMa Klinikerna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustavslundsv. 151 G, 167 51, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-806230.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MoGeMa Klinikerna AB Privat, ej börsnoterat.

MoGeMa Klinikerna AB har idag 556630-3128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MoGeMa Klinikerna AB

Bolaget skall driva elektromagnetisk behandling av problem knutna till reducerad blodcirkulation hos patienter enligt Elmedistrål-konceptet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MoGeMa Klinikerna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gjerdrum, Mads som är född 1949 och har titeln VD, Gjerdrum, Mads som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogh Gjerdrum, Katarina Anne-Louise som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .