Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad) är momsregistrerat sedan2003-06-07 och har organisationsnummer 556636-3163.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-68550 alternativt besöka eller skicka post till Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad) på följande adress Köpmansg. 76 B, 269 31, Båstad.

Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-07.

I Båstad Matmarknad AB (Ica Supermarket Båstad) så sitter följande personer i styrelsen: , , Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.