Brandt Ekonomikonsult AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka rådgivning inom ekonomi, personal- och administration och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även sälja ridsports- och fritidsutrustning samt producera musik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brandt Ekonomikonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Brandt Ekonomikonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2003-02-26 så skapades Brandt Ekonomikonsult AB och företaget är har F-skattsedel Brandt Ekonomikonsult AB har haft det sedan 2003-05-08.

Brandt Ekonomikonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-08

556640-5725 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Brandt Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Brandt Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0431-456329 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brandt Ekonomikonsult AB är Brandt, Brigitte Brunhilde som är född 1954 och har titeln VD, Brandt, Brigitte Brunhilde som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Patricia Marguerite Marina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Brandt, Sebastian Alexander som är född 1988 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .