Road Express i Båstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Road Express i Båstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Båstad. I Road Express i Båstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Roger Bertil som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Knut Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Peter Stig-Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Road Express i Båstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Road Express i Båstad Aktiebolag på telefon 0430-22006.

Bolaget skall utföra transport och speditionsuppdrag i Europa samt utföra bärgningsuppdrag till lands och till sjöss i Europa jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Road Express i Båstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Road Express i Båstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Road Express i Båstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Road Express i Båstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Road Express i Båstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Road Express i Båstad Aktiebolag har 556645-2099 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.