Micke Pålsson Trädgårdsservice AB

Skåne län

Information

Micke Pålsson Trädgårdsservice AB är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Micke Pålsson Trädgårdsservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Micke Pålsson Trädgårdsservice AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-17.

Micke Pålsson Trädgårdsservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-11-07. Men sedan 2003-12-17 så har Micke Pålsson Trädgårdsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tomtaholmsv. 8, 269 41, Östra Karup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Micke Pålsson Trädgårdsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9734350.

Båstad arbetar för att verksamheter som Micke Pålsson Trädgårdsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Micke Pålsson Trädgårdsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva underhåll och anläggning av trädgårdar och andra planteringar samt rådgivande verksamhet inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Micke Pålsson Trädgårdsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Micke Pålsson Trädgårdsservice AB och det är följande personer, Pålsson, Glenn Lennart Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Anna Maria Carola som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Enar Sven-Åke som är född 1945 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Micke Pålsson Trädgårdsservice AB är 556650-0400.