Barkåkra Trädgårdsmöbler AB

Skåne län

Information

Barkåkra Trädgårdsmöbler AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Barkåkra Trädgårdsmöbler AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Barkåkra Trädgårdsmöbler AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Barkåkra Trädgårdsmöbler AB har haft sedan 2004-03-18. Barkåkra Trädgårdsmöbler AB har funnits sedan och 2004-03-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Barkåkra Trädgårdsmöbler AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalgården Böske, 269 62, Grevie men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6712595.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Barkåkra Trädgårdsmöbler AB Privat, ej börsnoterat.

Barkåkra Trädgårdsmöbler AB har idag 556654-4762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Barkåkra Trädgårdsmöbler AB

Bolaget skall bedriva handel med möbler, sport- och fritidsartiklar, heminredning och värdepapper samt äga och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Barkåkra Trädgårdsmöbler AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anne Lilly som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Claes-Owe som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .