T. Darpö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, förmedling av lokaler, företagsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T. Darpö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är T. Darpö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2004-02-20 så skapades T. Darpö AB och verksamheten är har F-skattsedel T. Darpö AB har haft det sedan 2004-06-03.

T. Darpö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-03

556656-3960 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är T. Darpö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med T. Darpö AB så går det att nå dem via telefon på 0431-76060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom T. Darpö AB är Darpö, Thomas Claes Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Darpö, Ingrid Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .