Stjärnhimlen Invest AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stjärnhimlen Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Stjärnhimlen Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2004-10-06 så skapades Stjärnhimlen Invest AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556667-7240 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är Stjärnhimlen Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stjärnhimlen Invest AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stjärnhimlen Invest AB är Paulsson, Karl Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Mats Helge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Mats Roger Verner som är född 1951 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .