H.U.S. Fastigheter i Båstad AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter H.U.S. Fastigheter i Båstad AB. Det finns flera företag som liknar H.U.S. Fastigheter i Båstad AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

H.U.S. Fastigheter i Båstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-10-12 så har H.U.S. Fastigheter i Båstad AB varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är H.U.S. Fastigheter i Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med H.U.S. Fastigheter i Båstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med H.U.S. Fastigheter i Båstad AB så kan ni göra det på 0431-72510.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt uthyrning av lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Norling, Bo Daniel som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Norling, Raili som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Göran Ejvind som är född 1947 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Norling, Bo Daniel .

H.U.S. Fastigheter i Båstad AB har 556668-0467 som sitt organisationsnummer.