Rybro AB

Skåne län

Information

556671-6477 är organisationsnummer för verksamheten Rybro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rybro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Rybro AB finns i.

Rybro AB har varit registrerat sedan 2004-12-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rybro AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rybro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rybro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Rybro AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9845105 eller genom brev på följande adress:
Köpmansg. 104, 269 31, Båstad

Bolaget skall bedriva projektutveckling direkt och genom dotter- och intressebolag samt managementkonsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rybro AB och det är Rydbergh, Per Håkan som är född 1969 och har titeln VD, Rydbergh, Per Håkan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Harlegård, Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brown, Robin Timothy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Roslund, Jan Bruno som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Bengt Åke som är född 1944 och har titeln SuppleantPaulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,