Fredrik Paulsson Invest AB

Skåne län

Information

Fredrik Paulsson Invest AB är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Fredrik Paulsson Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fredrik Paulsson Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-12-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åkagårdsv., 260 91, Förslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredrik Paulsson Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Båstad arbetar för att bolag som Fredrik Paulsson Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fredrik Paulsson Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fredrik Paulsson Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredrik Paulsson Invest AB och det är följande personer, Paulsson, Karl Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Mats Roger Verner som är född 1951 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fredrik Paulsson Invest AB är 556671-6907.