Online Datakonsult i Torekov AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Online Datakonsult i Torekov AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Online Datakonsult i Torekov AB är ett av dem. Statusen för Online Datakonsult i Torekov AB är att Bolaget är aktivt.

Online Datakonsult i Torekov AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Online Datakonsult i Torekov AB ska trivas.

Online Datakonsult i Torekov AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Online Datakonsult i Torekov AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Online Datakonsult i Torekov AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Online Datakonsult i Torekov AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-363312.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Online Datakonsult i Torekov AB är Kronfält, Anders Eskil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Inge Urban som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Online Datakonsult i Torekov AB har 556673-1799 som sitt organisationsnummer.