JPN i Båstad AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga, förvalta och bygga fast och lös egendom, bedriva event inom båt- och motorsport samt underhållning, uthyrning av byggmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JPN i Båstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är JPN i Båstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2005-11-07 så skapades JPN i Båstad AB och bolaget är har F-skattsedel JPN i Båstad AB har haft det sedan 2006-12-23.

JPN i Båstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556689-6469 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är JPN i Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JPN i Båstad AB så går det att nå dem via telefon på 070-8752517 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Norén, Per Olof Einar -Skugge, Johan Oscar Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom JPN i Båstad AB är Skugge, Johan Oscar som är född 1983 och har titeln VD, Skugge, Johan Oscar som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Per Olof Einar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .