Hammerglass AB

Skåne län

Information

Hammerglass AB är ett bolag som finns i Båstad. I Hammerglass AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Bengt Jarle som är född 1964 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Jarle som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Staffan Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Nils Roy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hammerglass AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hammerglass AB på telefon 0431-25000.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av säkerhets- glas och säkerhetslaminat för glas samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hammerglass AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hammerglass AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hammerglass AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-16 och Hammerglass AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hammerglass AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hammerglass AB har 556692-2851 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.