STIMTEC AB

Skåne län

Information

STIMTEC AB är en verksamhet som finns i Båstad. I STIMTEC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson, Pär Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bengt Håkan Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Per Ulrick som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med STIMTEC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå STIMTEC AB på telefon 070-6260336.

Bolaget skall konstruera, tillverka, transportera, montera och sälja egna produkter och kundanpassade stålkonstruktioner till hamnar och industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är STIMTEC AB av bolagstypen Aktiebolag.

STIMTEC AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

STIMTEC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-23 och STIMTEC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STIMTEC AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

STIMTEC AB har 556697-7905 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.