Wennströms Livs AB

Skåne län

Information

556700-3818 är organisationsnummer för verksamheten Wennströms Livs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wennströms Livs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Wennströms Livs AB finns i.

Wennströms Livs AB har varit registrerat sedan 2006-03-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wennströms Livs AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wennströms Livs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wennströms Livs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wennströms Livs AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-363131 eller genom brev på följande adress:
Litorinav. , 260 93, Torekov

Bolaget ska bedriva detaljhandel med dagligvaror, handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Wennströms Livs AB och det är Wennström, Hans-Erik Ingemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hördin, Per Henrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,