Kryss Bygg AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Kryss Bygg AB. Det finns flera företag som liknar Kryss Bygg AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kryss Bygg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-06-26 så har Kryss Bygg AB varit registrerat och sedan 2006-08-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kryss Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Kryss Bygg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hemmeslövsv. 68, 269 96, Båstad. Vi ni istället prata med Kryss Bygg AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva byggnation, reparation och renovering av små och större hus samt stensättning, trädgårdsanläggning och trädgårdsarbete. Dessutom ägna sig åt kakelarbeten, måleri in- och utvändigt samt därmed förenliga arbeten. Köp, renovering och försäljning av lämpliga husobjekt. På uppdrag även tillsyn av fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jexell, John Marcus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Thyra Veronica som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kryss Bygg AB har 556706-1295 som sitt organisationsnummer.