Deco Import i Båstad AB

Skåne län

Information

556711-7055 är organisationsnummer för företaget Deco Import i Båstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Deco Import i Båstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Deco Import i Båstad AB finns i.

Deco Import i Båstad AB har varit registrerat sedan 2006-09-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Deco Import i Båstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Deco Import i Båstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Deco Import i Båstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Deco Import i Båstad AB så kan ni göra det på telefon genom 073-8043101 eller genom brev på följande adress:
Köpmansg. 91, 269 32, Båstad

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av trädgårds- och interiörartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Deco Import i Båstad AB och det är Johansson, Patrik Evert Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Evert Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,