Bistro i Båstad AB

Skåne län

Information

Bistro i Båstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Bistro i Båstad AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bistro i Båstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bistro i Båstad AB har haft sedan 2007-06-14. Bistro i Båstad AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bistro i Båstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmansg. 4, 269 35, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6643456.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bistro i Båstad AB Privat, ej börsnoterat.

Bistro i Båstad AB har idag 556718-8627 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bistro i Båstad AB

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Bistro i Båstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Per Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren Magnusson, Anna Kristina E som är född 1975 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .