Gunilla Svensson Arkitektkontor AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är ett av dem. Statusen för Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är att Bolaget är aktivt.

Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gunilla Svensson Arkitektkontor AB ska trivas.

Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva arkitektverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15.

Idag är Gunilla Svensson Arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Gunilla Svensson Arkitektkontor AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-362052.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gunilla Svensson Arkitektkontor AB är Svensson, Elsa Gunilla som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Werne, Finn som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Gunilla Svensson Arkitektkontor AB har 556720-6007 som sitt organisationsnummer.