UGL konsult AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns UGL konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. UGL konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

UGL konsult AB är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556720-7021.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0431-70270 alternativt besöka eller skicka post till UGL konsult AB på följande adress Christinas v. 49, 269 39, Båstad.

UGL konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01.

I UGL konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lindhagen, Ulla Edit som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med, kabelkanaler till el- fackhandeln, krokar och fästelement i plast och stål till järnvaro-fackhandeln, värdepapper och fastigheter, och bedriva gymverksamhet och uthyrning av gymutrustning, samt därmed förenlig verksamhet.