Ted Ivarsson Grönt AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Ted Ivarsson Grönt AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ted Ivarsson Grönt AB är ett av dem. Statusen för Ted Ivarsson Grönt AB är att Bolaget är aktivt.

Ted Ivarsson Grönt AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Ted Ivarsson Grönt AB ska trivas.

Ted Ivarsson Grönt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva odling och försäljning av grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ted Ivarsson Grönt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Ted Ivarsson Grönt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Ted Ivarsson Grönt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8198398.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ted Ivarsson Grönt AB är Ivarsson, Ted Roger Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ingvar Krister som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Ted Ivarsson Grönt AB har 556721-5834 som sitt organisationsnummer.