E. Anderssons Urmakeri AB

Skåne län

Information

E. Anderssons Urmakeri AB är en verksamhet som finns i Båstad. I E. Anderssons Urmakeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ervin Paul Billing som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Ejvor Ann-Kristin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E. Anderssons Urmakeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå E. Anderssons Urmakeri AB på telefon 0431-366996.

Bolaget skall bedriva ur- och guldsmedsaffär samt reparationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är E. Anderssons Urmakeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

E. Anderssons Urmakeri AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

E. Anderssons Urmakeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och E. Anderssons Urmakeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E. Anderssons Urmakeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

E. Anderssons Urmakeri AB har 556730-3879 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.