Båstad Ridcenter AB

Skåne län

Information

Båstad Ridcenter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Båstad Ridcenter AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Båstad Ridcenter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Båstad Ridcenter AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Båstad Ridcenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mäshultsv. 159, 269 96, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6825221.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Båstad Ridcenter AB Privat, ej börsnoterat.

Båstad Ridcenter AB har idag 556733-8024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Båstad Ridcenter AB

Bolaget ska bedriva idrottslig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Båstad Ridcenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Lars-Åke Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Franzén, Åke Karl Ludvig som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Jan Richard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Rose-Marie Terése som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Jörn Asser som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .