Georg Frick AB

Skåne län

Information

Georg Frick AB är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Georg Frick AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Georg Frick AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-25.

Georg Frick AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-08-01. Men sedan 2007-10-25 så har Georg Frick AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mangårdsv. 26 C, 269 38, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Georg Frick AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6601622.

Båstad arbetar för att företag som Georg Frick AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Georg Frick AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom personal och ledarskap, författa och utge böcker, bedriva utbildning, erhålla och förvalta royalty och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Georg Frick AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Georg Frick AB och det är följande personer, Frick, Georg Dan Tore som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson Frick, Anneli Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Laurell, Nils Pontus Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Georg Frick AB är 556735-4641.