Emroll AB

Skåne län

Information

Emroll AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Emroll AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Emroll AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Emroll AB har haft sedan 2007-11-15. Emroll AB har funnits sedan och 2007-11-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Emroll AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Marieborgsg. 14, 260 93, Torekov men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-363238.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Emroll AB Privat, ej börsnoterat.

Emroll AB har idag 556737-5877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Emroll AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter åt företrädesvis transportbranschen, transportverksamhet, entreprenadverksamhet avseende företrädesvis grävarbeten och platt stensättning, ombesörja transporter av grus, sand och trädgårdsavfall, försäljning av grus och sand, förvaltning och handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Emroll AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Madö, Mats Tonnie Sigurd som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Gerry Thomas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .