Team Rosqvist Transport AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Team Rosqvist Transport AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Team Rosqvist Transport AB är ett av dem. Statusen för Team Rosqvist Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Team Rosqvist Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-12-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Team Rosqvist Transport AB ska trivas.

Team Rosqvist Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-28. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva transport av styckegods i Europa samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Team Rosqvist Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-28.

Idag är Team Rosqvist Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Team Rosqvist Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-360655.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Team Rosqvist Transport AB är Rosqvist, Leif Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm Rosqvist, Gunilla Madeleine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Team Rosqvist Transport AB har 556747-2823 som sitt organisationsnummer.