Megamanus AB

Skåne län

Information

Bolaget bedriver författar- och förlagsverksamhet och ger ut egna böcker, diktsamlingar samt även andra författares verk. Bolaget säljer också målningar och konst ur egen produktion.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Megamanus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Megamanus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2008-03-28 så skapades Megamanus AB och bolaget är har F-skattsedel Megamanus AB har haft det sedan 2008-04-10.

Megamanus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-10

556754-5479 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är Megamanus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Megamanus AB så går det att nå dem via telefon på 070-6448325 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Megamanus AB är Boman, Yvonne Marinette som är född 1953 och har titeln VD, Boman, Yvonne Marinette som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlqvist, Jan Roger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, ANDERS NORKVIST REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .