REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN

Skåne län

Information

REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN är ett bolag som finns i Båstad. I REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rausman, John Michael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN på telefon 070-6246395.

Konsultativ verksamhet inom reklambranschen

Idag är REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN av bolagstypen Enskild firma.

REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN så är det följande:

REKLAMMAKARNA I BÅSTAD MICHAEL RAUSMAN har 560922-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.