K. Åvalls Måleri Båstad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Båstad och K. Åvalls Måleri Båstad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och K. Åvalls Måleri Båstad är ett av dem. Statusen för K. Åvalls Måleri Båstad är att Bolaget är aktivt.

K. Åvalls Måleri Båstad är ett Enskild firma och skapades 2000-08-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som K. Åvalls Måleri Båstad ska trivas.

K. Åvalls Måleri Båstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Måleri ut- och invändigt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K. Åvalls Måleri Båstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är K. Åvalls Måleri Båstad och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med K. Åvalls Måleri Båstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-71478.

.

De som är på något sätt har med K. Åvalls Måleri Båstad är Åvall, Kenneth Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K. Åvalls Måleri Båstad har 590617-XXXX som sitt organisationsnummer.